8 juli, 2018

Poddar

Här kommer vi successivt fylla på med länkar till våra finansrelaterade favoritpodcasts.
Kontakta oss om din podd saknas!

John och Johan driver Sveriges första och största börspodd – ett måste för alla aktieintresserade. Dr Baisse och skjutglade herr Skogman kompletterar varandra fint.

Phukettrader, Handelsson och Lonewolf är tre daytraders som poddar om aktuella händelser på börsen varje vecka. Aktier, makro och index i en välsmakande cocktail.

De mysiga permabjörnarna Anna och Karl-Mikael kanske kan ge otåliga investerare som vill ha 125% aktier i portföljen lite välbehövligt perspektiv på riskhantering.

SvD Börsplus-redaktionen kompletterar sin förstklassiga analystjänst med en podcast där de djupdyker i några aktuella bolag.

Erik och Jonas är erfarna förvaltare och analytiker som driver en nystartad podcast. Teknisk och fundamental analys av aktier varvas smakfullt med nyheter och makro.

Varje lunch bänkar sig finanssverige framför EFNs sändning. Nya gäster varje dag i form av bolagsrepresentanter, förvaltare och analytiker sätter guldkant på din matlåda.

Fabian och Niklas pratar högt och lågt om börsen, gärna med fokus på globala aktier och techbolag. Bra mix av nyhetssvep, intervjuer och djupdykningar.

Varje fredag sammanfattar DIs börsredaktion veckan som gått i en trevlig podcast. Ett säkert kort för att aldrig missa de viktigaste nyheterna.

Warren Buffet-anhängarna Clas och Ola poddar om kvalitetsbolag och inget annat. Värdeinvesterare på heltid som gärna delar med sig av sin kunskap.

Joakim och Alexander på Nordnet pratar om sparande i olika former till den breda publiken. Bra för den som inte är helt insnöad i aktievärlden redan.