Köpa till kräftorna?

Efter en stark period på börsen under juli har uppgången mattats av och OMX har rört sig i spannet kring 1600-1620 under de senaste veckorna.

Den snabba uppgången drevs till stor del av banksektorn som rusade ca 10% under rapportperioden. Fler och fler analytiker fortsätter uttala sig positivt om de lågt värderade bankerna vilket talar för att det kan ha varit en trendvändning vi såg under juli. Även investmentbolagen får många lovord med tanke på sina historiskt höga rabatter.

Vi slickar såren efter att ha sålt både Nordea, Collector och Investor alldeles för tidigt och hoppas kunna hitta ett läge att köpa tillbaka dem inom den närmaste tiden. Tills dess får vi ladda upp inför andra halvan av rapportperioden när många av börsens mindre bolag delar med sig av sina Q2-resultat.

3 kommentarer till ”Köpa till kräftorna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *